Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-03@14:46:13 GMT

۲۴ هزار شرکت‌کننده در آزمون فرهنگ و هنر

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۶۲۶۷۴

دومین آزمون جامع و بیست وهشتمین آزمون ادواری استانداردهای مهارتی بخش فرهنگ و هنر با حضور ۲۴ هزار شرکت‌کننده برگزار شد.به گزارش بلاغ،دومین  آزمون جامع و بیست وهشتمین آزمون ادواری استانداردهای مهارتی بخش فرهنگ و هنر جمعه ۳۱ خرداد ماه برگزارشد.

مرتضی نیک‌نژاد سرپرست دفتر آموزش و تو سعه فعالیت‌های فرهنگی وهنری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی اعلام کرد: دومین آزمون جامع  و بیست وهشتمین آزمون ادواری استانداردهای مهارتی بخش فرهنگ وهنر سال تحصیلی  ۹۸-۹۷  روز جمعه  ۳۱ خرداد به صورت سراسری و همزمان در ۳۱ استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نیک‌نژاد  با اشاره  به تعداد شرکت‌کنندگان آزمون‌های جامع و ادواری گفت: تعداد کل شرکت‌کنندگان آزمون،  ۲۴ هزار و ۷۶۹ نفر است که از این تعداد ۲۲ هزار و ۸۰۱ نفر در دومین آزمون جامع و تعداد هزار و ۹۶۸ نفر در آزمون ادواری استانداردهای مهارتی بخش فرهنگ وهنر شرکت کرده‌اند.

سرپرست دفتر آموزش درباره تعداد حوزه‌های این آزمون‌ها گفت : آزمون جامع در ۶۷ حوزه با ۵۱ رشته و آزمون ادواری در ۳۱ حوزه با ۴۴ رشته مهارتی در نظام جدید و نظام قدیم  آموزش و پرورش برگزار شده است.

همچنین آزمون عملی نیز با توجه به برنامه‌ریزی ادارات کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان از تاریخ سه شنبه ۲۸ خردادماه تا روز  چهارم تیرماه جاری برگزار می‌شود.

وی در ادامه  با اشاره به اعلام نتایج  آزمون‌ها گفت:  نتایج  این آزمون حداکثر  ۱۵ روز پس از پایان  آزمون‌های  عملی و تصحیح اوراق امتحان کتبی، در  سامانه  آزمون هنر  به نشانی Azmoonehonar.ir  اعلام خواهد شد و متعاقباً گواهینامه‌های الکترونیکی شرکت‌کنندگانی که موفق به اخذ نمرات قبولی در هر دو بخش آزمون عملی و نظری شوند در سامانه فوق قابل رویت و بهره‌برداری خواهد بود.

نیک‌نژاد درباره دسترسی شرکت‌کنندگان  به سوالات و کلید پاسخنامه‌های آزمون گفت: همزمان با اتمام  آزمون کتبی در  روز جمعه ۳۱ خرداد، کلیه سوالات رشته‌های مورد آزمون  و کلید پاسخنامه‌های آن در سامانه آزمون  هنر، در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۲۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،تهمینه دانیالی روز سه‌شنبه در آیین سی و پنجمین جشنواره امتنان و تجلیل از کارگران گروه کار و واحد های نمونه آذربایجان غربی افزود: کار و تولید دارای ۲ بازوی کارگر و کارفرماست و ثروت و مالکیت نیز جایگاه خود را دارد که برای ارتقای بهره وری کارگران، اجرای برنامه های آموزش مهارتی بسیار موثر به نظر می رسد.

وی در زمینه توسعه مشارکت مردم در این بخش اظهار کرد: این موضوع با تعاونی‌ها محقق می‌شود ولی نه با تعاونی‌ هایی که دچار برخی مشکلات و آفت ها هستند.

وی با اشاره به حفظ حرمت‌ها در بخش کار و کارگری بیان کرد: پایه و بستر این موضوع خوب بودن حال اجتماعی و فرهنگی و پاسداشت خود کار است.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر دایر کردن میزخدمت در استان و مجموعه های کارگری اظهار کرد: می شود با کار و تلاش تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.

دیگر خبرها

  • نوزدهمین آزمون اعطای مدرک به حفاظ قرآن در بوشهر برگزار شد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی
  • رقابت بیش از ۹ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش همدان
  • افزایش۲۰ درصدی تعداد افراد در طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید